• The Happy Film


    documentaire
IMDB score 7.7    Filmkrant 1 / 5    Lees recensies    Speeltijden

Het gaat goed met de Oostenrijkse grafisch ontwerper Stefan Sagmeister. Hij woont in New York, de stad van zijn dromen, en is succesvol op zijn werk. Zo ontwerpt hij album covers voor de Rolling Stones, Jay-Z en de Talking Heads. Desondanks heeft Stefan het gevoel dat hij iets mist in zijn leven. Voor deze documentaire gaat hij zichzelf veranderen in een ontwerp project. Kan hij zichzelf herontwerpen naar een beter persoon? Is het mogelijk om je brein zo te trainen om meer geluk te ervaren?

In The Happy Film ondergaat Stefan Sagmeister drie experimenten: transcendentale meditatie, gedragstherapie en medicijnen. Tijdens deze experimenten houdt hij een puntenscore bij om zijn geluk te meten. Maar dan mengt het echte leven zich met het onderzoek: nieuwe ervaringen doen zich voor die verwikkeld zijn met kunst, seks, liefde en de dood. Afgewisseld met zijn eigen unieke concepten laat de documentaire een zoektocht zien die dichter bij Stefan Sagmeister is komen te staan dan ooit verwacht.

Grafisch ontwerper Stefan Sagmeister meet zijn geluk. Kan hij zichzelf herontwerpen naar een beter persoon?
Genre
documentaire
Acteur(s)
Jonathan Haidt, Sheenah Hankin, Ben Nabors, Stefan Sagmeister
Regisseur(s)
Ben Nabors
Speelduur
95 minuten
Premièredatum
17 aug. 2017

Speeltijden voor The Happy Film

Laden ... (... / ...)

Voor de gekozen combinatie van locatie en tijd zijn geen voorstellingen bekend. Voor de gekozen combinatie van locatie en tijd zijn geen voorstellingen bekend.
Bezig met laden ...

Recensies voor The Happy Film

Filmkrant 1 / 5 · Een onvoldoende voor verdriet Door Sasja Koetsier

Stefan Sagmeister is een succesvol vormgever op zoek naar betekenis. Zijn juicy designproject over geluk legt vooral de ondraaglijke lichtheid van zijn bestaan bloot.

Tip: Lees de complete recensie van Sasja Koetsier op Filmkrant.nl.

Nieuwste films & trailers in je mailbox ontvangen?