• Justice League


    actie, avontuur, fantasy
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruik

Warner Bros. Pictures brengt voor de eerste keer het epische actie avontuur Justice League naar het grote doek. Geregisseerd door Zack Snyder en met in de hoofdrollen de DC Superhelden tesamen: Ben Affleck als Batman, Henry Cavill als Superman, Gal Gadot als Wonder Woman, Ezra Miller als The Flash, Jason Momoa als Aquaman en Ray Fisher als Cyborg. Gevoed door het herstelde vertrouwen in de mens en geïnspireerd door de onbaatzuchtigheid van Superman, krijgt Bruce Wayne nu te maken met een nog grotere vijand. Maar gelukkig krijgt hij hulp van een nieuwe bondgenoot: Diana Prince. Batman en Wonder Woman moeten snel een team van metahumans samenstellen om de strijd aan te gaan met deze nieuwe dreiging. Maar ondanks het team van superhelden, Batman (Ben Affleck), Wonder Woman (Gal Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) en The Flash (Ezra Miller), is het misschien al te laat om de wereld te behoeden voor een catastrofale ramp. Ook terug te zien in de film zijn Amy Adams als Lois Lane, Jeremy Irons als Alfred, Diane Lane als Martha Kent, Connie Nielsen als Hippolyta, Joe Morton als Silas Stone en Doutzen Kroes als Amazone Venelia. Het universum wordt uitgebreid met de introductie van J.K. Simmons als politiecommissaris Gordon, Ciarán Hinds als Steppenwolf en Amber Heard als Mera. Het script van Justice League is afkomstig van Chris Terrio en Joss Whedon. Het verhaal van Chris Terrio & Zack Snyder is gebaseerd op de karakters van DC, waarvan Superman gecreëerd is door Jerry Siegel en Joe Shuster. De film is geproduceerd door Charles Roven, Deborah Snyder, Jon Berg en Geoff Johns, met als uitvoerende producenten Jim Rowe, Ben Affleck, Wesley Coller, Curtis Kanemoto, Daniel S. Kaminsky en Chris Terrio. Het behind-the-scenes team bestaat uit director of photography Fabian Wagner (Game of Thrones), production designer Patrick Tatopoulos (Batman v Superman: Dawn of Justice), editor David Brenner (Batman v Superman: Dawn of Justice), de voor een Oscar® genomineerde editor Richard Pearson (Kong: Skull Island, United 93), Oscar®winnaar editor Martin Walsh (Wonder Woman, Chicago); de voor een Oscar® genomineerde costume designer Michael Wilkinson (American Hustle), en visual effects supervisor John “DJ” DesJardin (Batman v Superman: Dawn of Justice). De muziek is van Oscar® genomineerde componist Danny Elfman (Milk, Men in Black). Warner Bros. Pictures presenteert een Atlas Entertainment/Cruel en Unusual Production, een Zack Snyder Film. Justice League wordt wereldwijd gedistribueerd door Warner Bros. Pictures, een Warner Bros. Entertainment Company. Justice League is vanaf 16 november 2017 te zien in de Nederlandse bioscoop, in 3D, IMAX 3D en Dolby Cinema.

Genre
actie, avontuur, fantasy
Acteur(s)
Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Jason Momoa, Raymond Fisher, Willem Dafoe, Jesse Eisenberg, Jeremy Irons, J.K. Simmons, Amy Adams, Ezra Miller, Diane Lane, Connie Nielsen
Regisseur(s)
Zack Snyder
Speelduur
121 minuten
Premièredatum
16 nov. 2017

Speeltijden voor Justice League

Laden ... (... / ...)

Voor de gekozen combinatie van locatie en tijd zijn geen voorstellingen bekend. Voor de gekozen combinatie van locatie en tijd zijn geen voorstellingen bekend.
Bezig met laden ...

Nieuwste films & trailers in je mailbox ontvangen?