• Zero Days


    Documentaire
IMDB score 7.8    Rotten Tomatoes (critici) 88%    Rotten Tomatoes (publiek) 74%    Filmkrant 3 / 5    Lees recensies    Speeltijden

Documentairemaker Alex Gibney gaat in Zero Days op zoek naar de hackers die enkele jaren geleden de malware Stuxnet verspreidden, een virus zo krachtig dat geen computer ertegen bestand bleek. En zo komt hij een cyberoorlog op het spoor waarbij Amerika, Israël, Iran en het Verenigd Koninkrijk betrokken zijn. Of we computers, mobiele telefoons, of alle andere communicatiemiddelen uitschakelen, het maakt niet meer uit. Ze doen met ons wat ze willen.

Er is een cyberoorlog gaande en bijna niemand weet er nog van (behalve de gevierde documentairemaker Alex Gibney - en jij straks). 
Genre
Documentaire
Acteur(s)
Camilo Quiroz-Vazquez, Joanne Tucker, Tadashi Mitsui
Regisseur(s)
Alex Gibney
Speelduur
116 minuten
Premièredatum
8 jul. 2016

Speeltijden voor Zero Days

Laden ... (... / ...)

Voor de gekozen combinatie van locatie en tijd zijn geen voorstellingen bekend. Voor de gekozen combinatie van locatie en tijd zijn geen voorstellingen bekend.
Bezig met laden ...

Recensies voor Zero Days

Filmkrant 3 / 5 · Enen en nullen van de Apocalyps Door Ronald Rovers

Zero Days is ondanks z'n licht sensationele toon een verontrustende documentaire over cyberoorlogvoering. Politici begrijpen nauwelijks iets van cyberwapens en kunnen de gevolgen ervan niet overzien. Regisseur Alex Gibney: 'Ik ben aanhanger van de idiotentheorie van de mensheid.'

Tip: Lees de complete recensie van Ronald Rovers op Filmkrant.nl.

Nieuwste films & trailers in je mailbox ontvangen?