• Certain Women


    Drama
IMDB score 6.6    Rotten Tomatoes (critici) 100%    Filmkrant 4 / 5    Lees recensies    Speeltijden
Alle leeftijdenGrof taalgebruik

'Certain Women' vertelt het verhaal van drie vrouwen uit Montana wiens levens elkaar kruisen. Een advocaat probeert een vijandige situatie te voorkomen en een cliënt te kalmeren wanneer deze zich gekleineerd voelt door een compensatieregeling op het werk. Bij een getrouwd koppel ontstaan er enkele scheurtjes in hun relatie wanneer ze een oude man moeten zien te overtuigen zijn grond te verkopen. Een stalknecht voelt zicht aangetrokken tot een jonge advocate die tweewekelijks les geeft in het volwassenenonderwijs, op 4 uur rijden van haar huis.

Laura Dern, Lily Gladstone, Kristen Stewart en Michelle Williams in de nieuwe film van Kelly Reichardt (Wendy and Lucy, Meek's Cutoff).
Genre
Drama
Acteur(s)
Kristen Stewart, Laura Dern, Michelle Williams
Regisseur(s)
Kelly Reichardt
Speelduur
107 minuten
Premièredatum
25 sep. 2016

Speeltijden voor Certain Women

Laden ... (... / ...)

Voor de gekozen combinatie van locatie en tijd zijn geen voorstellingen bekend. Voor de gekozen combinatie van locatie en tijd zijn geen voorstellingen bekend.
Bezig met laden ...

Recensies voor Certain Women

Filmkrant 4 / 5 · Stille levens Door Dana Linssen

De meeste mensen leiden levens in stille wanhoop, schreef de Amerikaanse dichter-filosoof Henry David Thoreau, in zijn levenslange zoektocht naar een antwoord op de vraag of de mens ooit werkelijk vrij kan zijn en bewust kan leven, zonder te vervallen in de sleur van het alledaagse.

Tip: Lees de complete recensie van Dana Linssen op Filmkrant.nl.

Nieuwste films & trailers in je mailbox ontvangen?