• Ferdinand


    animatie, avontuur, komedie
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Ferdinand speelt zich af in Spanje en vertelt het verhaal van een grote stier met een klein hartje. Als hij ten onrechte aangezien wordt voor een gevaarlijk beest wordt hij gevangen genomen en weggevoerd. Vastberaden om terug te keren naar zijn familie, verzamelt hij een bont gezelschap om zich heen voor een fantastisch avontuur. Ferdinand bewijst dat je, je stierlijk kunt vergissen als je enkel op iemands uiterlijk afgaat. Een film van Blue Sky Studios en Carlos Saldanha, de regisseur van ‘Rio’. Geïnspireerd op het geliefde boek ‘The Story of Ferdinand’ van Munro Leaf en Robert Lawson. Een hartverwarmend en grappig avontuur met in de originele Engelstalige versie stemmen van onder andere John Cena, Kate McKinnon, Gina Rodriguez en Anthony Anderson. De Nederlandse stemmencast wordt later bekendgemaakt.

Over een grote stier met een klein hartje.
Genre
animatie, avontuur, komedie
Acteur(s)
Anthony Anderson, Bobby Cannavale, Boris Kodjoe, Daveed Diggs, David Tennant, Flula Borg, Gabriel Iglesias, Gina Rodriguez, Jerrod Carmichael, John Cena, Karla Martínez, Kate McKinnon, Miguel Ángel Silvestre, Raúl Esparza, Sally Phillips
Regisseur(s)
Paul Feig, Carlos Saldanha
Speelduur
108 minuten
Premièredatum
20 dec. 2017

Speeltijden voor Ferdinand

Laden ... (... / ...)

Voor de gekozen combinatie van locatie en tijd zijn geen voorstellingen bekend. Voor de gekozen combinatie van locatie en tijd zijn geen voorstellingen bekend.
Bezig met laden ...

Nieuwste films & trailers in je mailbox ontvangen?