• Get Out


    thriller

Get Out is een intrigerende thriller van de makers van The Visit, de Insidious-serie en The Gift en is geschreven en geregisseerd door Jordan Peele. Chris (Daniel Kaluuya, Sicario) een Afro-Amerikaanse jongen, reist met zijn blanke vriendin Rose (Allison Williams, Girls) naar het zuidelijk gelegen landgoed van haar familie om kennis te maken met haar ouders Missy (Catherine Keener, Captain Phillips) en Dean (Bradley Whitford, The Cabin in the Woods). Aanvankelijk denkt Chris dat het overdreven vriendelijke gedrag van de familie de manier is waarop zij omgaan met het feit dat hun dochter een donkere vriend heeft. Hij doet een serie vreemde ontdekkingen en komt er achter dat er een duistere reden is waarom hij uitgenodigd werd.

Genre
thriller
Acteur(s)
Daniel Kaluuya, Allison Williams, Bradley Whitford, Stephen Root, Caleb Landry Jones, Lakeith Stanfield, Catherine Keener
Regisseur(s)
Jordan Peele
Speelduur
104 minuten
Premièredatum
20 apr. 2017

Speeltijden voor Get Out

Laden ... (... / ...)

Voor de gekozen combinatie van locatie en tijd zijn geen voorstellingen bekend. Voor de gekozen combinatie van locatie en tijd zijn geen voorstellingen bekend.
Bezig met laden ...

Recensies voor Get Out

Filmkrant 'Waar het natuurlijk echt om draait is slavernij' Door Brandon Harris

Get Out is waarschijnlijk de eerste auteurshorrorfilm van een zwarte regisseur die door een Hollywoodstudio werd gefinancierd. Hij opent op 12 april het Imagine Film Festival. Schrijver en filmmaker Brandon Harris sprak regisseur Jordan Peele en bespreekt de film tot in detail, inclusief spoilers.

Tip: Lees de complete recensie van Brandon Harris op Filmkrant.nl.

Nieuwste films & trailers in je mailbox ontvangen?