• Huisdiergeheimen 2


    animatie

Huisdiergeheimen 2 is de nieuwe vrolijke animatiefilm van Illumination Entertainment en Universal Pictures, de makers van De Grinch, Minions en Sing. Het is het vervolg op de grote bioscoophit uit 2016 die onthulde wat onze huisdieren uitspoken als de baasjes van huis zijn. Opnieuw volgen wij de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloe, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norbert en het schattige maar gestoorde konijntje Sneeuwbal. Geproduceerd door Chris Meledandri, de baas en oprichter van Illumination, samen met Janet Healy. Het scenario van Huisdiergeheimen 2 is net als het eerste deel geschreven door Brian Lynch (Minions) en de regie is wederom in handen van Chris Renaud (de Despicable Me-films, De Lorax en het Verdwenen Bos). In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Fedja van Huêt (Max), Frank Lammers (Duke), Jandino Asporaat (Sneeuwbal), Peggy Vrijens (Gidget), Karin Bloemen (Chloe), Georgina Verbaan (Katie), Erik van Muiswinkel (Pops), Roué Verveer (Buddy), DJ Hardwell (Mel), Murth Mossel (Ozon), Derek de Lint (Tiberius) en Henry van Loon (Norbert).

Huisdiergeheimen 2 is de nieuwe vrolijke animatiefilm van de makers van Minions en Sing. Wat spoken de hond, de kat en de parkiet uit als hun baasjes niet thuis zijn?
Genre
animatie
Acteur(s)
Albert Brooks, Bobby Moynihan, Dana Carvey, Ellie Kemper, Eric Stonestreet, Garth Jennings, Hannibal Buress, Harrison Ford, Jenny Slate, Kevin Hart, Lake Bell, Meredith Salenger, Nick Kroll, Patton Oswalt, Pete Holmes, Scott Mosier, Sean Giambrone, Tiffany Haddish
Regisseur(s)
Chris Renaud
Speelduur
86 minuten
Premièredatum
17 jul. 2019

Speeltijden voor Huisdiergeheimen 2

Laden ... (... / ...)

Voor de gekozen combinatie van locatie en tijd zijn geen voorstellingen bekend. Voor de gekozen combinatie van locatie en tijd zijn geen voorstellingen bekend.
Bezig met laden ...

Nieuwste films & trailers in je mailbox ontvangen?