• How To Train Your Dragon 3


    animatie, actie, avontuur
IMDB score 8.0    Speeltijden

Wat begon met de onwaarschijnlijke vriendschap tussen een jonge Viking en een echte Helleveeg-draak is nu uitgegroeid tot een trilogie over de avonturen van Hikkie en Tandloos. In dit nieuwe hoofdstuk ontdekken ze eindelijk waar ze voor bestemd zijn: Hikkie wordt het hoofd van het dorp Berk met Astrid aan zijn zijde, en Tandloos wordt de leider van de draken. Dan worden ze geconfronteerd met een levensbedreigend gevaar en valt Tandloos voor een Hemelfeeks-draak. De vriendschap tussen Hikkie en Tandloos wordt hierdoor meer dan ooit op de proef gesteld.

Genre
animatie, actie, avontuur
Acteur(s)
AJ Kane, America Ferrera, Ashley Jensen, Cate Blanchett, Christopher Mintz-Plasse, Craig Ferguson, David Tennant, F. Murray Abraham, Gerard Butler, Gideon Emery, James Sie, Jay Baruchel, Jonah Hill, Julia Emelin, Justin Rupple, Kieron Elliott, Kit Harington, Kristen Wiig, Ólafur Darri Ólafsson, Robin Atkin Downes
Regisseur(s)
Dean DeBlois
Speelduur
104 minuten
Premièredatum
23 jan. 2019

Speeltijden voor How To Train Your Dragon 3

Laden ... (... / ...)

Voor de gekozen combinatie van locatie en tijd zijn geen voorstellingen bekend. Voor de gekozen combinatie van locatie en tijd zijn geen voorstellingen bekend.
Bezig met laden ...

Nieuwste films & trailers in je mailbox ontvangen?