• Three Billboards Outside Ebbing, Missouri


    drama
IMDB score 8.3    Filmkrant 4 / 5    Lees recensies    Speeltijden

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri is een donker en komisch drama van Oscar®winnaar Martin McDonagh (In Bruges). Nadat er maanden voorbijgaan zonder dat er een dader wordt gevonden in de moordzaak van haar dochter, neemt Mildred Hayes (Oscar®winnares Frances McDormand) een gedurfde stap. Ze laat drie controversiële boodschappen op reclameborden plaatsen langs de weg richting haar dorp gericht aan het gerespecteerde politiehoofd, William Willoughby (Oscar® genomineerde Woody Harrelson). Wanneer politieagent en tweede in lijn Dixon (Sam Rockwell), een onvolwassen moederskindje met een voorliefde voor geweld, erbij betrokken raakt, wordt de strijd tussen Mildred en Ebbing’s ordehandhaving alleen maar heftiger. Winnaar in de categorie ‘Beste Scenario’ tijdens het filmfestival van Venetië.

Genre
drama
Acteur(s)
Abbie Cornish
Regisseur(s)
Martin McDonagh
Speelduur
115 minuten
Premièredatum
11 jan. 2018

Speeltijden voor Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Laden ... (... / ...)

Voor de gekozen combinatie van locatie en tijd zijn geen voorstellingen bekend. Voor de gekozen combinatie van locatie en tijd zijn geen voorstellingen bekend.
Bezig met laden ...

Recensies voor Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Filmkrant 4 / 5 · Waar de woede vandaan komt Door Joost Broeren-Huitenga

Met drie opruiende billboards, gericht aan én tegen de lokale politie, zet Mildred Hayes de verhoudingen in haar dorp op scherp in Martin McDonaghs bijtende Three Billboards Outside Ebbing, Missouri.

Tip: Lees de complete recensie van Joost Broeren-Huitenga op Filmkrant.nl.

Nieuwste films & trailers in je mailbox ontvangen?