• The Florida Project


    drama

De 6-jarige Moonee woont met haar moeder Halley in een motel in de schaduw van Disney World Florida. De zomervakantie is net begonnen en Moonee vult haar dagen door samen met haar vriendjes het terrein te verkennen en kattenkwaad uit te halen. Haar 22-jarige moeder doet ondertussen haar best om zo goed ze kan voor haar te zorgen, maar wil ondertussen als twintiger ook gewoon wat lol kunnen beleven. Daarbij redt Moonee zich verder prima. Motelmanager Bobby lijkt de enige volwassene in de omgeving te zijn die de kinderen in het gareel probeert te houden, totdat het echte leven Halley inhaalt en ze de harde realiteit onder ogen moet komen.

Genre
drama
Acteur(s)
Bria Vinaite
Regisseur(s)
Sean Baker
Speelduur
115 minuten
Premièredatum
8 feb. 2018

Speeltijden voor The Florida Project

Laden ... (... / ...)

Voor de gekozen combinatie van locatie en tijd zijn geen voorstellingen bekend. Voor de gekozen combinatie van locatie en tijd zijn geen voorstellingen bekend.
Bezig met laden ...

Recensies voor The Florida Project

Filmkrant Chaotisch, stuurloos en o zo vrij Door Sasja Koetsier

Opgroeien in een motel in de buurt van Disney World: voor een kind van zes is dat bijna een sprookje. De 'verborgen dakloosheid' die erachter schuilgaat is dat niet. The Florida Project weet die twee realiteiten knap met elkaar te verenigen.

Tip: Lees de complete recensie van Sasja Koetsier op Filmkrant.nl.

Nieuwste films & trailers in je mailbox ontvangen?