• A Man of Integrity


    drama

A Man of Integrity is een intens en verontrustend drama over corruptie en onrecht dat in het geheim gefilmd werd in het noorden van Iran.
Reza woont op het platteland met zijn vrouw en zoon. Hij kweekt vissen en zij werkt op een meisjesschool. Zo proberen ze het hoofd boven water te houden, maar een groot bedrijf heeft zijn oog op Reza’s grond laten vallen. Op alle mogelijke manieren worden ze onder druk gezet. Daarbij worden ze steeds weer geconfronteerd met het feit dat je in een corrupte samenleving geen kant op kan zonder smeergeld te betalen. Hoe ver ga je om je eigen integriteit te bewaren in een land waar onderdrukkers de dienst uit maken? Regisseur Mohammad Rasoulof werd op het filmfestival in Cannes onderscheiden met de Un Certain Regard prijs.

A Man of Integrity is een intens en verontrustend drama over corruptie en onrecht dat in het geheim gefilmd werd in het noorden van Iran.A Man of Integrity is een intens en verontrustend drama over corruptie en onrecht dat in het geheim gefilmd werd in he
Genre
drama
Acteur(s)
Nasim Adabi
Regisseur(s)
Mohammad Rasoulof
Speelduur
117 minuten
Premièredatum
3 mei 2018

Speeltijden voor A Man of Integrity

Laden ... (... / ...)

Voor de gekozen combinatie van locatie en tijd zijn geen voorstellingen bekend. Voor de gekozen combinatie van locatie en tijd zijn geen voorstellingen bekend.
Bezig met laden ...

Recensies voor A Man of Integrity

Filmkrant Omkopen kun je leren Door Sasja Koetsier

Aan corruptie valt niet te ontkomen in deze rake parabel over een man die tegen wil en dank wordt ingewijd in de regels van het spel.

Tip: Lees de complete recensie van Sasja Koetsier op Filmkrant.nl.

Nieuwste films & trailers in je mailbox ontvangen?