• Ted & Het Geheim van Koning Midas


    animatie
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarAngst

Ted Stones reist naar Las Vegas voor een presentatie van archeologe Sara Lavroff. Ze heeft bewijs gevonden van het bestaan van de Halsketting van Midas, de mysterieuze koning die volgens de mythe alles wat hij aanraakte in goud liet veranderen. De hereniging met Sara wordt verstoord wanneer een rijke slechterik haar ontvoert, om zo de talisman te vinden die oneindige rijkdom kan brengen. Samen met zijn vriendjes Belzoni de papegaai en Bieber de hond begint Ted aan een reis rond de wereld om Sara te redden. Onderweg ontmoet hij nieuwe vrienden…, maar ook nieuwe vijanden!
Ted & het Geheim van Koning Midas is een vrolijke animatiefilm met in de Nederlands gesproken versie de stemmen van o.a. Jan Kooijman (Ted) en Yvonne Coldeweijer (Sara), Pip Pellens (Tiffany), Charly Luske (Rackham), Murth Mossel (Schurk) en Ferry Doedens (Collega van Ted).

Nieuwe avonturen met Ted Stones, papegaai Belzoni en Bieber de hond.
Genre
animatie
Acteur(s)
Adriana Ugarte, José Corbacho, Luis Posada , Michelle Jenner, Miguel Ángel Jenner, Óscar Barberán, Roser Batalla
Regisseur(s)
Enrique Gato
Speelduur
85 minuten
Premièredatum
14 feb. 2018

Speeltijden voor Ted & Het Geheim van Koning Midas

Laden ... (... / ...)

Voor de gekozen combinatie van locatie en tijd zijn geen voorstellingen bekend. Voor de gekozen combinatie van locatie en tijd zijn geen voorstellingen bekend.
Bezig met laden ...

Nieuwste films & trailers in je mailbox ontvangen?