• The Bachelors


    drama

Na de dood van zijn vrouw verruilt Bill Ponder (Oscarwinnaar J.K. Simmons) zijn kleinsteedse omgeving voor de grote stad. Samen met zijn 17-jarige zoon Wes wil hij met een schone lei herbeginnen. Met vallen en opstaan proberen ze hun ontwortelde leven weer op de rails te krijgen. Maar ondanks alle pijn, loert er voor allebei een nieuwe liefde om de hoek. Wes raakt in de ban van Lacy, een introverte, enigmatische meid, en Bill valt voor Carine, een lerares Frans die haar eigen verleden mee torst. Relaties worden op de proef gesteld, ruzies en verzoeningen volgen elkaar in snel tempo op en gaandeweg ontdekken vader en zoon hun ware ik.
Ontroerende, maar vaak ook onweerstaanbaar grappige film over verlies en verwerking, liefde en verzoening, met schitterende vertolkingen van Simmons en Delpy, maar ook van jong talent Josh Wiggins (Max, Hellion, Mean Dreams) en Odeya Rush (Goosebumps, The Giver).

Genre
drama
Acteur(s)
J.K. Simmons
Regisseur(s)
Kurt Voelker
Speelduur
99 minuten
Premièredatum
14 jun. 2018

Speeltijden voor The Bachelors

Er zijn momenteel geen speeltijden bekend voor The Bachelors.
The Bachelors ging op 14 jun. 2018 in première.

Recensies voor The Bachelors

Filmkrant Vader en zoon in de rouw Door Sandra Heerma van Voss

Pillen, praten of hardlopen? In de kantlijn van het bij vlagen geslaagde familiedrama The Bachelors worden actuele vragen gesteld over psychiatrisch ingrijpen bij groot verdriet.

Tip: Lees de complete recensie van Sandra Heerma van Voss op Filmkrant.nl.

Nieuwste films & trailers in je mailbox ontvangen?