• The Cakemaker


    drama

Thomas is een jonge en talentvolle banketbakker die in Berlijn woont. Zijn koekjes en taartjes zijn zo lekker dat Oren, een getrouwde zakenman uit Israel, daar speciaal voor langskomt als hij maandelijks voor zijn werk in Berlijn is. Er ontstaat een relatie tussen de twee en Oren woont voortaan bij Thomas als hij in Berlijn is. Maar dan op een dag krijgt Thomas geen contact meer met hem en verneemt hij dat Oren bij een auto ongeluk is omgekomen. Hij besluit naar Jeruzalem te gaan om antwoorden te zoeken. Hij maakt kennis met Anat de weduwe van Oren maar vertelt haar niets over zijn achtergrond. Ze kunnen het goed met elkaar vinden en hij gaat in haar lunchroom werken. Ondanks dat hij niet kosher bakt en daarom uitgebannen wordt door het Opperrabbinaat, maken zijn heerlijke koekjes en taartjes een grote hit van de lunchroom. Hij raakt steeds meer betrokken bij het leven van Anat maar komt dan met zijn leugens in conflict...

Een banketbakker uit Berlijn gaat op zoek naar de Israëlische familie van zijn minnaar.
Genre
drama
Acteur(s)
Sarah Adler
Regisseur(s)
Ofir Raul Graizer
Speelduur
104 minuten
Premièredatum
3 mei 2018

Speeltijden voor The Cakemaker

Laden ... (... / ...)

Voor de gekozen combinatie van locatie en tijd zijn geen voorstellingen bekend. Voor de gekozen combinatie van locatie en tijd zijn geen voorstellingen bekend.
Bezig met laden ...

Recensies voor The Cakemaker

Filmkrant De minnaar en de weduwe Door Joost Broeren-Huitenga

Regisseur Ofir Raul Graizer geeft in zijn speelfilmdebuut The Cakemaker een verfrissende invulling aan een klassiek melodrama: de minnaar ontmoet de weduwe van zijn overleden geliefde.

Tip: Lees de complete recensie van Joost Broeren-Huitenga op Filmkrant.nl.

Nieuwste films & trailers in je mailbox ontvangen?