• Un Amour Impossible


    drama

Frankrijk, jaren vijftig. Rachel werkt als eenvoudige typiste wanneer ze de charmante Philippe ontmoet, een intellectueel van gegoede komaf. Ze
worden verliefd en krijgen al snel een dochter, Chantal. Onder druk van zijn familie weigert Philippe echter beneden zijn stand te trouwen. Rachel moet daardoor hun dochter alleen opvoeden. Jarenlang strijdt ze ervoor om Chantal erkend te krijgen. Na tien jaar geeft Philippe eindelijk toe.
Tegelijkertijd besluit hij werkelijk een vader voor Chantal te zijn. De gevolgen zijn onvoorzien en ingrijpend. Virginie Efira (Elle, Un homme à la hauteur), Niel Schneider (Les amours imaginaires, Gemma Bovary en debutante Jehnny Beth vertolken de hoofdrollen in Un amour impossible, een meeslepend drama van Catherine Corsini (La belle saison, Trois mondes, Partir) naar de gelijknamige roman van Christine Angot.

Een onmogelijke liefde in het Frankrijk van de jaren vijftig.
Genre
drama
Acteur(s)
Jehnny Beth
Regisseur(s)
Catherine Corsini
Speelduur
135 minuten
Premièredatum
7 feb. 2019

Speeltijden voor Un Amour Impossible

Laden ... (... / ...)

Voor de gekozen combinatie van locatie en tijd zijn geen voorstellingen bekend. Voor de gekozen combinatie van locatie en tijd zijn geen voorstellingen bekend.
Bezig met laden ...

Nieuwste films & trailers in je mailbox ontvangen?