• Singel 39


    drama

Mo (39), kort voor Monique (Lies Visschedijk), heeft het helemaal voor elkaar: een baan als hartchirurg, een lieve familie, een maandelijks bezoek van haar minnaar én een prachtig pand aan de Singel in Den Haag. Wanneer de aantrekkelijke kunstenaar Max (Waldemar Torenstra) ineens bij haar op de stoep staat, ontstaat er een bijzondere vriendschap. Max valt op mannen, maar heeft ook een kinderwens. Mo is überhaupt niet met het moederschap bezig. Ze weet al niet waar ze de tijd vandaan moet halen om iets leuks te doen, laat staan om serieus te daten. Als Max via een app op zoek gaat naar de ideale moeder voor zijn nageslacht, begint Mo zich af te vragen of er toch meer is in het leven dan enkel haar carrière.

De nieuwe feelgoodfilm van Frank Krom (regie), Marnie Blok (verhaal) en Eddy Terstall (scenario). Met Lies Visschedijk en Waldemar Torenstra in de hoofdrol.
Genre
drama
Acteur(s)
Eva van de Wijdeven
Regisseur(s)
Frank Krom
Speelduur
90 minuten
Premièredatum
9 mei 2019

Speeltijden voor Singel 39

Laden ... (... / ...)

Voor de gekozen combinatie van locatie en tijd zijn geen voorstellingen bekend. Voor de gekozen combinatie van locatie en tijd zijn geen voorstellingen bekend.
Bezig met laden ...

Nieuwste films & trailers in je mailbox ontvangen?