• La Pianiste


    drama
IMDB score 7.4    Rotten Tomatoes (critici) 73%    Rotten Tomatoes (publiek) 81%    Speeltijden
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarSeks

Erika Kohut (Isabelle Huppert) is een veertigjarige pianolerares die met haar moeder samenwoont in een appartement in Wenen. De twee hebben een haat-liefde verhouding en vliegen elkaar voortdurend in de haren. Erika´s leven lijkt net zo strak georganiseerd als een compositie van Bach, maar in werkelijkheid leidt ze een dubbelbestaan. Achter haar onbewogen uiterlijk gaan gecompliceerde emoties schuil, waaraan zij alleen ´s avonds uiting weet te geven in buurten waar ze zich overdag niet zou vertonen. Als een bezoeker van een van Erika´s pianorecitals verliefd op haar wordt, schrijft hij zich in op het conservatorium om in haar buurt te kunnen zijn. De veel jongere Walter is echter niet voorbereid op Erika´s masochistische verlangens en ingewikkelde persoonlijkheid. Er ontstaat een gevaarlijk spel.

Isabelle Huppert speelt de strenge pianodocent die in voyeurisme en zelfverminking een uitweg zoekt voor haar opgekropte gevoelens. 
Genre
drama
Acteur(s)
Annie Girardot
Regisseur(s)
Michael Haneke
Speelduur
113 minuten
Premièredatum
11 jul. 2019

Speeltijden voor La Pianiste

Laden ... (... / ...)

Voor de gekozen combinatie van locatie en tijd zijn geen voorstellingen bekend. Voor de gekozen combinatie van locatie en tijd zijn geen voorstellingen bekend.
Bezig met laden ...

Nieuwste films & trailers in je mailbox ontvangen?