• The Grinch


    animatie
IMDB score 5.9    Speeltijden

The Grinch is de achtste animatiefilm van Illumination en Universal Pictures, de makers van o.a. de Verschrikkelijke Ikke films, Minions, Huisdiergeheimen en Sing. Dit bekende kerstverhaal van Dr. Seuss gaat over een mopperkont die van plan is om het kerstfeest te stelen, maar op andere gedachten wordt gebracht door het vrolijke meisje Cindy-Lou die juist dol is op kerst. Dit herkenbare verhaal over de magie van kerst is grappig, hartverwarmend en een visueel feestje voor de hele familie.
In de originele versie met de stem van Benedict Cumberbatch als the Grinch. Verder met de stemmen van o.a. Cameron Seely (Cindy-Lou Who), Rashida Jones (Donna), Kenan Thompson (Bricklebaum), Angela Lansbury (Mayor McGerkle) en Pharrell Williams (verteller).

Genre
animatie
Acteur(s)
Angela Lansbury, Benedict Cumberbatch, Brad O'Hare, Cameron Seely, Carlos Alazraqui, Carter Hastings, Cathy Cavadini, Danny Mann, Doug Burch, Evan Kishiyama, John Kassir, Kenan Thompson, Lori Alan, Michael Beattie, Pharrell Williams, Ramone Hamilton, Rashida Jones, Sam Lavagnino, Scarlett Estevez, Scott Mosier, Tristan O'Hare, Tucker Chandler
Regisseur(s)
Scott Mosier
Speelduur
90 minuten
Premièredatum
29 nov. 2018

Speeltijden voor The Grinch

Laden ... (... / ...)

Voor de gekozen combinatie van locatie en tijd zijn geen voorstellingen bekend. Voor de gekozen combinatie van locatie en tijd zijn geen voorstellingen bekend.
Bezig met laden ...

Nieuwste films & trailers in je mailbox ontvangen?