1 (2012)

1

112 minuten Documentaire, Historisch, Sport 2012

Recensies 1

MovieMeter: 3,59

Filmposter 1

De film vertelt het verhaal van het gouden tijdperk van de Formule 1, toen de sport angstaanjagend gevaarlijk werd en de coureurs grote sterren waren met rauw talent. Veel van hen betaalden echter de ultieme prijs. Het racen in een Formule 1-auto was nooit weggelegd voor de zwakkeren, maar in de late jaren '60 werden de motoren steeds groter en werden de auto's met grote vleugels uitgerust, waardoor ze ongelooflijk snel en gevaarlijk werden. Met behulp van zeldzame archiefbeelden en interviews beschrijft de film de spectaculaire geboorte van de grootste show op aarde: de Formule 1.
Filmposter Filmposter 1

Regisseur 1

Paul Crowder

Schrijvers 1

Mark Monroe

Cast 1

Jackie Stewart
Lewis Hamilton
Michael Fassbender
Niki Lauda
Michael Schumacher

1

Wil jij weten waar 1 op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar 1 draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

1 informatie

Benieuwd waar 1 over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over 1. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies 1 al heeft ontvangen.

1 trailer

Benieuwd of 1 iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de 1 jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij 1 kunt kijken!