Door de ogen van de vrouw (2024)

Door de ogen van de vrouw

22-07-2024
Een documentaire over de reis van de Hindoestaanse vrouw zoals je haar vandaag in Den Haag tegenkomt: van Brits-Indië, via Suriname, naar Nederland. Daarbij gaat het niet alleen over de praktische zaken die geschiedenis schreven, maar ook over de innerlijke reis van deze vrouwen, zoals de dromen en teleurstellingen en de emancipatie van de Hindostaanse vrouw.

Regisseur Door de ogen van de vrouw

Anita Bharos

Schrijvers Door de ogen van de vrouw

Onbekend

Cast Door de ogen van de vrouw

Onbekend

Door de ogen van de vrouw

Wil jij weten waar Door de ogen van de vrouw op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Door de ogen van de vrouw draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Door de ogen van de vrouw informatie

Benieuwd waar Door de ogen van de vrouw over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Door de ogen van de vrouw. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Door de ogen van de vrouw al heeft ontvangen.

Door de ogen van de vrouw trailer

Benieuwd of Door de ogen van de vrouw iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Door de ogen van de vrouw jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Door de ogen van de vrouw kunt kijken!