18

90 minuten Documentaire 2013

Recensies 18

Filmposter 18

Volgens de wet wordt het keerpunt in het leven van elke jongere gekenmerkt door één gegeven: de meerderjarigheid. Dan kan men immers doen en laten wat men wil, is het niet? Maar voor Fabienne, Laura, Lisa en Stephanie, is de situatie anders. Wanneer ze 18 jaar worden, zijn de vier tienermeisjes al enkele jaren moeder en ze hebben daardoor zeer andere zorgen. Hun leven verliep niet zoals dat van de 'normale' tiener, zij moesten immers op hun veertiende een ingrijpende beslissing nemen, een beslissing letterlijk op leven en dood.

Bekijk het aanbod van 18

Filmposter Filmposter 18

Regisseur 18

Cornelia Grünberg

Schrijvers 18

Cornelia Grünberg

Andreas Grünberg

Cast 18

Fabienne
Laura
Lisa
Steffi
Fabienne Renaud
Laura Keller
Lisa Brown

18

Wil jij weten waar 18 op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar 18 draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

18 informatie

Benieuwd waar 18 over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over 18. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies 18 al heeft ontvangen.

18 trailer

Benieuwd of 18 iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de 18 jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij 18 kunt kijken!