https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/201580-87627f1d1d1898d1dd5aa8e9c6d90ecbd7c79fe1/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

2 Kleine Kleutertjes: Een Dag Om Nooit Te Vergeten (2022)

AL
Anna en Joey worden door hun oom meegenomen naar de kinderboerderij. Hier is een klein geitje waar Joey meteen dol op is en wanneer ze samen uit de kinderboerderij ontsnappen, gaan ze op avontuur.

2 Kleine Kleutertjes: Een Dag Om Nooit Te Vergeten

AL
66 minuten 27-04-2022

Filmposter 2 Kleine Kleutertjes: Een Dag Om Nooit Te Vergeten

Anna en Joey worden door hun oom meegenomen naar de kinderboerderij. Hier is een klein geitje waar Joey meteen dol op is en wanneer ze samen uit de kinderboerderij ontsnappen, gaan ze op avontuur.

Anna (5) en Joey (4) zijn binnenkort niet meer de enige kindjes in het gezin, er komt een baby’tje bij! Op de dag van de bevalling worden ze door hun oom meegenomen naar de kinderboerderij. Hier is een klein geitje waar Joey meteen dol op is en wanneer ze samen uit de kinderboerderij ontsnappen, gaan ze op avontuur. Onderweg komen ze allemaal hindernissen tegen en leren ze om hun krachten te bundelen en maken veel nieuwe vrienden. Samen komen ze er wel!

Bekijk het aanbod van 2 Kleine Kleutertjes: Een Dag Om Nooit Te Vergeten

Regisseur 2 Kleine Kleutertjes: Een Dag Om Nooit Te Vergeten

Wip Vernooij

Schrijvers 2 Kleine Kleutertjes: Een Dag Om Nooit Te Vergeten

Onbekend

Cast 2 Kleine Kleutertjes: Een Dag Om Nooit Te Vergeten

Chantal Janzen
Jan Smit
Ronnie Flex

2 Kleine Kleutertjes: Een Dag Om Nooit Te Vergeten

Wil jij weten waar 2 Kleine Kleutertjes: Een Dag Om Nooit Te Vergeten op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar 2 Kleine Kleutertjes: Een Dag Om Nooit Te Vergeten draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

2 Kleine Kleutertjes: Een Dag Om Nooit Te Vergeten informatie

Benieuwd waar 2 Kleine Kleutertjes: Een Dag Om Nooit Te Vergeten over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over 2 Kleine Kleutertjes: Een Dag Om Nooit Te Vergeten. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies 2 Kleine Kleutertjes: Een Dag Om Nooit Te Vergeten al heeft ontvangen.

2 Kleine Kleutertjes: Een Dag Om Nooit Te Vergeten trailer

Benieuwd of 2 Kleine Kleutertjes: Een Dag Om Nooit Te Vergeten iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de 2 Kleine Kleutertjes: Een Dag Om Nooit Te Vergeten jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij 2 Kleine Kleutertjes: Een Dag Om Nooit Te Vergeten kunt kijken!