20 Days in Mariupol (2024)

20 Days in Mariupol

95 minuten 28-05-2024
Een documentaire over de bombardementen en beschietingen in de door de Russen belegerde Oekraïense havenstad Marioepol. In de documentaire zit een AP-team van Oekraïense journalisten vast in de stad Marioepol. Hier worstelen ze om hun werk voort te zetten en de gruweldaden van de Russische invasie te documenteren. Ze leggen allesbepalende beelden vast van stervende kinderen, massagraven, en nog veel meer.

Regisseur 20 Days in Mariupol

Mstyslav Chernov

Schrijvers 20 Days in Mariupol

Onbekend

Cast 20 Days in Mariupol

Onbekend

20 Days in Mariupol

Wil jij weten waar 20 Days in Mariupol op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar 20 Days in Mariupol draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

20 Days in Mariupol informatie

Benieuwd waar 20 Days in Mariupol over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over 20 Days in Mariupol. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies 20 Days in Mariupol al heeft ontvangen.

20 Days in Mariupol trailer

Benieuwd of 20 Days in Mariupol iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de 20 Days in Mariupol jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij 20 Days in Mariupol kunt kijken!