https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/215139-9b2af32230823937a2b990540bf0cf426a6062e9/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

3 Musketeers (2023)

12
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

3 Musketeers

12
121 minuten Actie, Avontuur, Thriller 21-09-2023

Recensies 3 Musketeers

MovieMeter: 3

Filmposter 3 Musketeers

Parijs, 1627. De jonge Charles D'Artagnan wordt voor dood achtergelaten nadat hij een jonge vrouw probeert te redden die wordt ontvoerd. Wanneer hij aankomt in Parijs doet hij er alles aan om zijn aanvallers te vinden. Hij weet alleen niet dat zijn zoektocht hem naar het hart van een oorlog leidt, waarbij de toekomst van Frankrijk op het spel staat. Samen met Athos, Porthos en Aramis, de drie musketiers van de koning, trotseert D'Artagnan de duistere intriges van de kardinaal van Richelieu. Maar pas wanneer hij hevig verliefd wordt op Constance Bonacieux, de vertrouwelinge van de koningin, brengt D'Artagnan zichzelf echt in gevaar. Hij komt hierdoor namelijk op het spoor van zijn aartsvijand: Milady de Winter.

Regisseurs 3 Musketeers

Cole S. McKay

Martin Bourboulon

Schrijvers 3 Musketeers

Edward DeRuiter

Cast 3 Musketeers

Alan Rachins
Heather Hemmens
Xin Sarith Wuku
David Chokachi
Vincent Cassel
François Civil
Romain Duris
Eva Green
Louis Garrel
Pio Marmaï

Alternatieve titels

3 Musketeers

The Three Musketeers: D'Artagnan

Les trois mousquetaires: D'Artagnan

Filmagenda van 3 Musketeers

3 Musketeers

Wil jij weten waar 3 Musketeers op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar 3 Musketeers draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

3 Musketeers informatie

Benieuwd waar 3 Musketeers over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over 3 Musketeers. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies 3 Musketeers al heeft ontvangen.

3 Musketeers trailer

Benieuwd of 3 Musketeers iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de 3 Musketeers jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij 3 Musketeers kunt kijken!