Betty Blue

12 Drugs en/of alcoholmisbruik Seks Grof taalgebruik
120 minuten Drama, Komedie, Romantiek 1986

Recensies Betty Blue

Metacritic: 56,1
MovieMeter: 3,54
Rotten Tomatoes 76
Zorg is manusje-van-alles die het onderhoud verzorgt aan een aantal bungalows in Frankrijk. In zijn vrije tijd schrijft hij. Op een dag ontmoet hij Betty, een jonge, knappe, wilde en onvoorspelbare vrouw. Nadat Zorg ontslagen is, spoort Betty hem aan op een van zijn manuscripten naar een uitgeverij op te sturen. Als deze weigert het te publiceren ontspoort Betty. Langzaam aan begint ze de greep op de werkelijkheid te verliezen.

Regisseur Betty Blue

Jean-Jacques Beineix

Schrijvers Betty Blue

Jean-Jacques Beineix

Philippe Djian

Cast Betty Blue

Jean-Hugues Anglade
Béatrice Dalle
Gérard Darmon
Consuelo De Haviland

Alternatieve titels

Betty Blue

37°2 le Matin

Filmagenda van Betty Blue

Betty Blue

Wil jij weten waar Betty Blue op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Betty Blue draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Betty Blue informatie

Benieuwd waar Betty Blue over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Betty Blue. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Betty Blue al heeft ontvangen.

Betty Blue trailer

Benieuwd of Betty Blue iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Betty Blue jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Betty Blue kunt kijken!