3D-The Little Mermaid (Originele versie, Nederlands ondertiteld) (2024)

3D-The Little Mermaid (Originele versie, Nederlands ondertiteld)

17-06-2024
"The Little Mermaid” bevat verschillende reeksen met beelden en langdurige flitsende lichteffecten die invloed zouden kunnen hebben op mensen met lichtgevoelige epilepsie of een andere vorm van fotosensitiviteit." The Little Mermaid is de live action versie van de veelvuldig geprezen animatieklassieker, die wordt geregisseerd door visionaire filmmaker Rob Marshall. De film vertelt het verhaal van Ariel, een prachtige en ondernemende jonge zeemeermin die graag op avontuur gaat. Ze is de jongste dochter van Koning Triton, maar ook de meest tegendraadse. Ariel wil dolgraag meer weten over de wereld buiten de zee en wanneer ze het land aan de oppervlakte bezoekt, valt ze als een blok voor de knappe Prins Eric. Ondanks dat haar vader haar verboden heeft om met mensen te praten, moet ze haar hart volgen. Ze maakt een deal met Ursula, de kwade zeeheks, waardoor Ariel de kans krijgt het leven op het land te ervaren. Maar deze deal blijkt niet alleen haar leven, maar ook haar vaders plek op de troon in gevaar te brengen.

Regisseur 3D-The Little Mermaid (Originele versie, Nederlands ondertiteld)

Rob Marshall

Schrijvers 3D-The Little Mermaid (Originele versie, Nederlands ondertiteld)

Onbekend

Cast 3D-The Little Mermaid (Originele versie, Nederlands ondertiteld)

Daveed Diggs
Jonah Hauer-King
Halle Bailey
Noma Dumezweni
Akwafina
Melissa McCarthy

3D-The Little Mermaid (Originele versie, Nederlands ondertiteld)

Wil jij weten waar 3D-The Little Mermaid (Originele versie, Nederlands ondertiteld) op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar 3D-The Little Mermaid (Originele versie, Nederlands ondertiteld) draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

3D-The Little Mermaid (Originele versie, Nederlands ondertiteld) informatie

Benieuwd waar 3D-The Little Mermaid (Originele versie, Nederlands ondertiteld) over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over 3D-The Little Mermaid (Originele versie, Nederlands ondertiteld). Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies 3D-The Little Mermaid (Originele versie, Nederlands ondertiteld) al heeft ontvangen.

3D-The Little Mermaid (Originele versie, Nederlands ondertiteld) trailer

Benieuwd of 3D-The Little Mermaid (Originele versie, Nederlands ondertiteld) iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de 3D-The Little Mermaid (Originele versie, Nederlands ondertiteld) jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij 3D-The Little Mermaid (Originele versie, Nederlands ondertiteld) kunt kijken!