3JS - De Aard van het Beest

3JS - De Aard van het Beest

06-04-2020

Recensies 3JS - De Aard van het Beest

Voor hun gloednieuwe album en theatertour gaan ze dieper, verder en nog meer hun eigen muziek in dan voorheen. Oermuziek op basis van akoestische gitaren. Verhalen met een lach en een traan. Emoties die we allemaal voelen omdat ze in onze aard zitten. Zoals je van de 3JS kan verwachten, nemen ze je aan de hand van oude en nieuwe songs mee door hun gedachten, hun muziek, hun ziel en zaligheid. Muziektheater pur ‘zang’.

Regisseur 3JS - De Aard van het Beest

Onbekend

Schrijvers 3JS - De Aard van het Beest

Onbekend

Cast 3JS - De Aard van het Beest

Onbekend

Filmagenda van 3JS - De Aard van het Beest

3JS - De Aard van het Beest

Wil jij weten waar 3JS - De Aard van het Beest op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar 3JS - De Aard van het Beest draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

3JS - De Aard van het Beest informatie

Benieuwd waar 3JS - De Aard van het Beest over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over 3JS - De Aard van het Beest. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies 3JS - De Aard van het Beest al heeft ontvangen.

3JS - De Aard van het Beest trailer

Benieuwd of 3JS - De Aard van het Beest iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de 3JS - De Aard van het Beest jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij 3JS - De Aard van het Beest kunt kijken!