50 jaar Focus: After Hours (2024)

50 jaar Focus: After Hours

97 minuten 24-02-2024
IJzersterke zwarte komedie over kantoorbediende Paul (Dunne), die op weg naar zijn afspraakje met een mooie blondine (Arquette) van het ene bizarre avontuur in het andere rolt: zijn laatste geld vliegt uit een taxiraampje, hij heeft net niet genoeg wisselgeld voor de ondergrondse, zijn afspraakje pleegt zelfmoord, hij wordt aangezien voor een inbreker en door een vigilante-feministe in een ijscokar achtervolgd - en dat is pas het begin. Scorsese laat Paul een opmerkelijke stoet New Yorkers ontmoeten, met op de achtergrond de verontrustend stomende stad, en kreeg voor zijn film de regieprijs in Cannes.

Regisseur 50 jaar Focus: After Hours

Onbekend

Schrijvers 50 jaar Focus: After Hours

Onbekend

Cast 50 jaar Focus: After Hours

Onbekend

Filmagenda van 50 jaar Focus: After Hours

50 jaar Focus: After Hours

Wil jij weten waar 50 jaar Focus: After Hours op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar 50 jaar Focus: After Hours draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

50 jaar Focus: After Hours informatie

Benieuwd waar 50 jaar Focus: After Hours over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over 50 jaar Focus: After Hours. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies 50 jaar Focus: After Hours al heeft ontvangen.

50 jaar Focus: After Hours trailer

Benieuwd of 50 jaar Focus: After Hours iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de 50 jaar Focus: After Hours jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij 50 jaar Focus: After Hours kunt kijken!