83 (2021)

6 Angst

83

6 Angst
2021

Filmposter 83

Op 25 juni 1983 was de wereld getuige van een van de grootste underdogverhalen in de cricketgeschiedenis. Veertien geïnspireerde mannen vochten tegen alle verwachtingen in en leverden India's grootste sportieve triomf door de tweevoudig wereldkampioen West Indies te verslaan. Deze overwinning zette India opnieuw op de kaart en maakte van India de grootste cricketnatie ter wereld. Gewapend met zelfvertrouwen en overtuiging, leidde een man het team naar een historische overwinning.
Filmposter Filmposter 83

Regisseur 83

Kabir Khan

Schrijvers 83

Onbekend

Cast 83

Deepika Padukone
Ranveer Singh
Tahir Raj Bhasin

83

Wil jij weten waar 83 op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar 83 draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

83 informatie

Benieuwd waar 83 over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over 83. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies 83 al heeft ontvangen.

83 trailer

Benieuwd of 83 iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de 83 jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij 83 kunt kijken!