Breathless (1959)

Breathless

90 minuten Misdaad, Romantiek, Crime, Drama 1959

Recensies Breathless

MovieMeter: 3,52
Rotten Tomatoes 97

Filmposter Breathless

De jonge kruimeldief Michel (Belmondo) probeert op Humphrey Bogart te lijken. Onderweg naar Parijs steelt hij een auto en vermoordt een agent. Eenmaal naar de lichtstad gevlucht, krijgt hij een relatie met de Amerikaanse Patricia. Zij ontpopt zich sneller dan hem lief is als een vreselijke femme fatale. Tussen de twee ontstaat een amoureuze verhouding. Ondertussen zit de politie Michel op de hielen. Hij weet dat hij dit niet eeuwig volhoudt, en hij neemt steeds meer risico's...
Filmposter Filmposter Breathless

Regisseur Breathless

Jean-Luc Godard

Schrijvers Breathless

François Truffaut

Cast Breathless

Daniel Boulanger
Jean Seberg
Jean-Paul Belmondo
Henri-Jacques Huet

Alternatieve titels

À Bout de Souffle

Breathless

Breathless

Wil jij weten waar Breathless op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Breathless draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Breathless informatie

Benieuwd waar Breathless over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Breathless. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Breathless al heeft ontvangen.

Breathless trailer

Benieuwd of Breathless iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Breathless jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Breathless kunt kijken!