https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/202374-7d1ff6037b27d0ac1de9bf37331efc8c3cda94a7/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

A Chiara (2022)

Angst Grof taalgebruik
De vader van Chiara verdwijnt na een familiefeest. De familie zwijgt, maar Chiara wil koste wat kost weten wat er is gebeurd. Ze begint de geheimen te ontrafelen over de banden van haar vader met de maffia.

A Chiara

Angst Grof taalgebruik
121 minuten 07-04-2022

Filmposter A Chiara

De vader van Chiara verdwijnt na een familiefeest. De familie zwijgt, maar Chiara wil koste wat kost weten wat er is gebeurd. Ze begint de geheimen te ontrafelen over de banden van haar vader met de maffia.

Familie en vrienden van Claudio en Carmela komen samen om de achttiende verjaardag te vieren van hun oudste dochter Giulia. Er is een gezonde rivaliteit op de dansvloer tussen de jarige en haar vijftienjarige zus Chiara. Op het vrolijke feest is de hechte familie in een uitstekend humeur. Maar alles verandert de volgende dag wanneer Claudio’s auto wordt opgeblazen en hij verdwijnt. De familie zwijgt, maar Chiara wil koste wat kost weten wat er is gebeurd. Wanneer ze geheimen begint te ontrafelen over de banden van haar vader met de maffia, wordt ze gedwongen te beslissen wat voor toekomst ze voor zichzelf wil. Met het spannende Italiaanse familiedrama A Chiara geeft regisseur Jonas Carpignano een originele kijk op het maffia-genre door de ogen van een vijftienjarig meisje. De film is het laatste deel van Carpignano’s veelgeprezen Calabrië-trilogie en ging in première in de Quinzaine des Réalisateurs-selectie in Cannes, waar A Chiara de Europa Cinemas Label Award won.

Bekijk het aanbod van A Chiara

Regisseur A Chiara

Jonas Carpignano

Schrijvers A Chiara

Onbekend

Cast A Chiara

Grecia Rotolo
Silvana Palumbo
Swamy Rotolo
Claudio Rotolo
Swami Rotolo

A Chiara

Wil jij weten waar A Chiara op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar A Chiara draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

A Chiara informatie

Benieuwd waar A Chiara over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over A Chiara. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies A Chiara al heeft ontvangen.

A Chiara trailer

Benieuwd of A Chiara iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de A Chiara jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij A Chiara kunt kijken!