https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/161669-0161c306ebde1f59408d7443817433a6bd43d2d7/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

A Girl Missing (2020)

12 Angst
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

A Girl Missing

12 Angst
111 minuten Drama 24-09-2020

Filmposter A Girl Missing

Particulier verpleegkundige Ichiko voelt zich bij de Oisho’s bijna een lid van de familie. Ze verzorgt niet alleen de grootmoeder, maar heeft ook een hechte vriendschap met Motoko, de oudste kleindochter. Maar wanneer op een dag Motoko’s jongere zusje Maki verdwijnt en niet veel later Ichiko’s neef wordt genoemd als de ontvoerder, is ze niet langer welkom bij de familie. Terwijl haar werk- en privéleven lijden onder de media-aandacht, voelt ze de grond onder haar voeten wegzakken. Op kalme wijze onthult regisseur Koji Fukada in A Girl Missing de invloed van de media op een gemeenschap, op het individu, maar ook de schaduwkant van Ichiko, gespeeld door actrice Mariko Tsutsui. Zij maakte ook al indruk in Fukada’s vorige werk Harmonium, dat in 2016 de juryprijs won van het Un Certain Regard-programma in Cannes. Net als in die film, ligt ook in deze intrigerende crime thriller verlies aan de basis van waanzin, wraak en verlangen.

Regisseur A Girl Missing

Koji Fukada

Schrijvers A Girl Missing

Onbekend

Cast A Girl Missing

Mikako Ichikawa
Sôsuke Ikematsu
Mariko Tsutsui
Sousuke Ikematsu
Mariko Tsutsui

Filmagenda van A Girl Missing

A Girl Missing

Wil jij weten waar A Girl Missing op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar A Girl Missing draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

A Girl Missing informatie

Benieuwd waar A Girl Missing over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over A Girl Missing. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies A Girl Missing al heeft ontvangen.

A Girl Missing trailer

Benieuwd of A Girl Missing iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de A Girl Missing jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij A Girl Missing kunt kijken!