A Haunting History (2015)

A Haunting History

70 minuten Documentaire 2015

Recensies A Haunting History

MovieMeter: 1,88

Filmposter A Haunting History

Na zijn studie in Engeland keert de jonge, ambitieuze advocaat Anuol terug naar zijn geboorteland Zuid-Soedan. Achtervolgd door het traumatische oorlogsgeweld dat hem als kind trof, stort hij zich op zijn missie dat de wet de enige ware gids is om duurzame vrede in het land te brengen. Wanneer een nieuwe burgeroorlog uitbreekt, wordt Anuol geconfronteerd met tegengestelde opvattingen van zijn landgenoten. Zij willen het verleden juist vergeten, terwijl hij degenen die verantwoordelijk zijn voor de gewelddadigheden in de burgeroorlog wil laten berechten. Alleen dan, vindt hij, kan men zich met de geschiedenis verzoenen en er gewerkt worden aan een vreedzame toekomst. Zal Anuol’s ideaal van rechtvaardigheid ooit werkelijkheid worden?
Filmposter Filmposter A Haunting History

Regisseurs A Haunting History

Femke van Velzen

Ilse van Velzen

Schrijvers A Haunting History

Onbekend

Cast A Haunting History

Onbekend

Filmagenda van A Haunting History

A Haunting History

Wil jij weten waar A Haunting History op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar A Haunting History draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

A Haunting History informatie

Benieuwd waar A Haunting History over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over A Haunting History. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies A Haunting History al heeft ontvangen.

A Haunting History trailer

Benieuwd of A Haunting History iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de A Haunting History jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij A Haunting History kunt kijken!