A JIBBC (2024)

A JIBBC

90 minuten 28-05-2024
“A JIBBC” is een betrekkelijk nieuwe zanggroep uit de Liemers. Drie zangeressen, twee zangers en een gitarist brengen een repertoire van covers uit het folk-, country- en poprepertoire van de afgelopen 50 jaar. De muzikanten Bert IJsveld (gitaar), Bas Kumeling (toetsen en zang) en Jos Ross (gitaar en leadzang) hebben een gezamenlijk verleden in de muziek. Maar met drie zangeressen erbij, Catherine Wijnbergen, Isabel Tesser en Anne van Vlaenderen, komen er veel nieuwe muzikale mogelijkheden bovendrijven. Dat geldt voor de repertoirekeuze, maar ook voor de interpretatie van de liedjes. “A JIBBC” geeft er een eigen draai aan, gebaseerd op hun muzikale vaardigheden en de liefde voor muziek. De liedjes worden overal vandaan geplukt, soms bekend, meestal niet. Een optreden van “A JIBBC” meebeleven zal voor sommigen een feest van herkenning zijn en voor anderen een leerzame avond. Maar genieten zal iedereen! Woensdag 22 maart Aanvang 20.30 uur Entree: €12,50 (donateurs) en €15,- (niet donateurs), inclusief een consumptie.

Regisseur A JIBBC

Onbekend

Schrijvers A JIBBC

Onbekend

Cast A JIBBC

Onbekend

A JIBBC

Wil jij weten waar A JIBBC op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar A JIBBC draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

A JIBBC informatie

Benieuwd waar A JIBBC over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over A JIBBC. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies A JIBBC al heeft ontvangen.

A JIBBC trailer

Benieuwd of A JIBBC iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de A JIBBC jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij A JIBBC kunt kijken!