https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/130418-8b9d04d5074a3e1b2478412a71fac0ebe07809f4/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

A Land Imagined

12
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

A Land Imagined

12
95 minuten 02-01-2020

Recensies A Land Imagined

Metacritic: 59,1
MovieMeter: 3,17
Rotten Tomatoes 67
Lok, een oververmoeide rechercheur op de rand van zijn pensioen, onderzoekt in Singapore de verdwijning van een Chinese bouwvakker, nadat deze Wang plotseling niet meer op de bouwplaats verscheen. Lok en een collega duiken in Wangs leven om te achterhalen wat de man is overkomen. Daarmee betreden ze een voor hen onbekend deel van de stad: waar anonieme bouwvakkers in armoedige pensions leven, rondom eindeloze rijen hijskranen in de nacht. Het leger van onzichtbare, rechteloze en onderbetaalde migranten dat niettemin het nieuwe Singapore helpt verrijzen. In dit van perspectief wisselende speelfilmdebuut bezien zowel de eenzame arbeider als de Singaporese rechercheur de duistere kanten van deze boomingmetropool. Hoe (over)leven de gedesillusioneerde arbeiders hier? Hoewel de twee levens in dit neorealistische drama in noir-stijl ver uit elkaar liggen, hebben Lok en Wan ook iets gemeen: uitputtende slapeloosheid en heldere (dag)dromen over een ander bestaan.

Regisseurs A Land Imagined

Siew Hua Yeo

Yeo Siew Hua

Schrijvers A Land Imagined

Siew Hua Yeo

Cast A Land Imagined

Yue Guo
Jack Tan
Luna Kwok
Xiaoyi Liu
Peter Yu

Filmagenda van A Land Imagined

A Land Imagined

Wil jij weten waar A Land Imagined op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar A Land Imagined draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

A Land Imagined informatie

Benieuwd waar A Land Imagined over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over A Land Imagined. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies A Land Imagined al heeft ontvangen.

A Land Imagined trailer

Benieuwd of A Land Imagined iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de A Land Imagined jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij A Land Imagined kunt kijken!