https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/145357-2c259e43e4b9f4e2439d05d788723b270c09a2e4/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

A Late Quartet (2012)

6 Geweld Grof taalgebruik
Wanneer bij één van de leden van een wereldwijd erkend strijkerskwartet de ziekte van Parkinson wordt geconstateerd, is de toekomst voor de groep ineens onzeker.

A Late Quartet

6 Geweld Grof taalgebruik
105 minuten Drama, Muziek 2012

Recensies A Late Quartet

MovieMeter: 3,29
Metacritic: 67,1
Rotten Tomatoes 76

Filmposter A Late Quartet

Wanneer bij één van de leden van een wereldwijd erkend strijkerskwartet de ziekte van Parkinson wordt geconstateerd, is de toekomst voor de groep ineens onzeker.

Het verhaal speelt zich af in New York en gaat over vier muzikanten die door hun passie voor muziek en het jarenlange samenwerken met elkaar zijn verbonden. Maar als hun aartsvader Peter wordt gediagnosticeerd met Parkinson heeft dit een grote impact op de groep. Als hun 25-jarige bestaan om de hoek staat moeten de muzikanten of een manier vinden om hun problemen te overwinnen en hun erfenis te behouden, of voor altijd uit elkaar gaan.
A Late Quartet A Late Quartet
Filmposter Filmposter A Late Quartet

Regisseur A Late Quartet

Yaron Zilberman

Schrijvers A Late Quartet

Yaron Zilberman

Seth Grossman

Cast A Late Quartet

Catherine Keener
Christopher Walken
Philip Seymour Hoffman
Mark Ivanir

Filmagenda van A Late Quartet

A Late Quartet

Wil jij weten waar A Late Quartet op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar A Late Quartet draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

A Late Quartet informatie

Benieuwd waar A Late Quartet over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over A Late Quartet. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies A Late Quartet al heeft ontvangen.

A Late Quartet trailer

Benieuwd of A Late Quartet iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de A Late Quartet jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij A Late Quartet kunt kijken!