https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/210320-33032ad179de006c2a948d048b90e368c7312e9b/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

A Man Called Otto (2023)

12
Otto is een norse weduwnaar die na de dood van zijn vrouw het leven heeft opgegeven en er een einde aan wil maken. Maar wanneer een jong gezin naast hem komt wonen, leidt dit tot een onverwachte vriendschap die zijn wereld op zijn kop zet.

A Man Called Otto

12
126 minuten 09-02-2023

Filmposter A Man Called Otto

Otto is een norse weduwnaar die na de dood van zijn vrouw het leven heeft opgegeven en er een einde aan wil maken. Maar wanneer een jong gezin naast hem komt wonen, leidt dit tot een onverwachte vriendschap die zijn wereld op zijn kop zet.

A Man Called Otto is gebaseerd op de komische en ontroerende New York Times-bestseller en vertelt het verhaal van Otto Anderson (Tom Hanks), een norse weduwnaar met vastgeroeste gewoonten. Wanneer er een druk jong gezin naast hem komt wonen, krijgt hij te maken met de goedgebekte en hoogzwangere Marisol. Uiteindelijk ontstaat er een wonderlijke vriendschap die Otto’s leven op zijn kop zet. A Man Called Otto is een grappig, hartverwarmend verhaal dat laat zien dat sommige gezinnen bepaald geen alledaagse achtergrond hebben. A Man Called Otto is geregisseerd door Marc Forster (Finding Neverland) en de hoofdrollen worden gespeeld door Tom Hanks (Philadelphia, Forrest Gump, Cast Away), Mariana Treviño (Club the Cuervos), Rachel Keller (Fargo) en Manuel Garcia-Rulfo (The Magnificent Seven). Voor het scenario tekende David Magee, die al enkele keren voor een Oscar is genomineerd: Life of Pi (2012) en Finding Neverland (2004). De film is gebaseerd op de bestseller A Man Called Ove van Fredrik Backman en op de gelijknamige Zweedse film van Hannes Holm. De productie van de film is in handen van Rita Wilson, Tom Hanks, Gary Goetzman en Fredrik Wikström Nicastro.

Bekijk het aanbod van A Man Called Otto

Regisseur A Man Called Otto

Marc Forster

Schrijvers A Man Called Otto

David Magee

Cast A Man Called Otto

Manuel Garcia-Rulfo
Mariana Treviño
Tom Hanks
Rachel Keller

Filmagenda van A Man Called Otto

A Man Called Otto

Wil jij weten waar A Man Called Otto op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar A Man Called Otto draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

A Man Called Otto informatie

Benieuwd waar A Man Called Otto over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over A Man Called Otto. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies A Man Called Otto al heeft ontvangen.

A Man Called Otto trailer

Benieuwd of A Man Called Otto iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de A Man Called Otto jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij A Man Called Otto kunt kijken!