https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/110407-eb81dda2f7874d6bd0b6a248c31f290a8b856741/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

A Monster Calls (2017)

12 Geweld
In het prachtige visuele drama A Monster Calls vlucht de 12-jarige Conor O’Malley (Lewis MacDougal) in zijn fantasiewereld om te ontsnappen aan de werkelijkheid.

A Monster Calls

12 Geweld
108 minuten Drama, Fantasie 02-02-2017

Recensies A Monster Calls

Metacritic: 76,1
MovieMeter: 3,5
Rotten Tomatoes 86

Filmposter A Monster Calls

In het prachtige visuele drama A Monster Calls vlucht de 12-jarige Conor O’Malley (Lewis MacDougal) in zijn fantasiewereld om te ontsnappen aan de werkelijkheid.

In het prachtige visuele drama A Monster Calls vlucht de 12-jarige Conor O’Malley (Lewis MacDougal) in zijn fantasiewereld om te ontsnappen aan de werkelijkheid. Omdat zijn moeder (Felicity Jones) ernstig ziek is moet hij bij zijn kille oma (Sigourney Weaver) wonen. Op school wordt hij gepest en zijn vader (Toby Kebbell) woont duizenden kilometers bij hem vandaan. Onverwacht roept Conor de meest onwaarschijnlijke bondgenoot op: een kolossaal monster (Liam Neeson) dat hem ’s nachts bezoekt om verhalen te vertellen. Onder de wilde begeleiding van het monster begint Conor aan een reis langs moed, hoop en waarheid om zijn ultieme nachtmerrie onder ogen te komen en de realiteit te accepteren.

Regisseur A Monster Calls

J.A. Bayona

Schrijvers A Monster Calls

Patrick Ness

Siobhan Dowd

Cast A Monster Calls

Liam Neeson
Felicity Jones
Sigourney Weaver
Toby Kebbell
Lewis MacDougall

Filmagenda van A Monster Calls

A Monster Calls

Wil jij weten waar A Monster Calls op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar A Monster Calls draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

A Monster Calls informatie

Benieuwd waar A Monster Calls over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over A Monster Calls. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies A Monster Calls al heeft ontvangen.

A Monster Calls trailer

Benieuwd of A Monster Calls iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de A Monster Calls jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij A Monster Calls kunt kijken!