A Mother's Touch (2024)

A Mother's Touch

16-06-2024
Gebaseerd op het levensverhaal van Fukushima Satoshi, de eerste doofblinde professor op een universiteit ter wereld. Satoshi verliest op 9-jarige leeftijd zijn zicht, maar wordt tijdens zijn jeugd omringd door de liefde van zijn moeder, vader en oudere broers. Terwijl hij het goed naar zijn zin heeft op een school voor blinden in Tokyo, wordt hij als hij 18 is ook nog eens doof. Alle hoop lijkt verloren, maar dan ontdekken Satoshi en zijn moeder een nieuwe manier om te communiceren.

Regisseur A Mother's Touch

Junpei Matsumoto

Schrijvers A Mother's Touch

Onbekend

Cast A Mother's Touch

Onbekend

A Mother's Touch

Wil jij weten waar A Mother's Touch op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar A Mother's Touch draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

A Mother's Touch informatie

Benieuwd waar A Mother's Touch over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over A Mother's Touch. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies A Mother's Touch al heeft ontvangen.

A Mother's Touch trailer

Benieuwd of A Mother's Touch iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de A Mother's Touch jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij A Mother's Touch kunt kijken!