https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/100117-be4b8f52735b9c9af420cde523b68eb9f2fcc9ea/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

A Private War (2019)

16 Angst Geweld Grof taalgebruik
A Private War is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een van de meest gevierde oorlogscorrespondenten van deze tijd: de Britse Marie Colvin (Rosamund Pike).

Bekijk trailer

A Private War

16 Angst Geweld Grof taalgebruik
110 minuten Drama, Oorlog 28-03-2019

Recensies A Private War

Metacritic: 75,1
MovieMeter: 3,23
Rotten Tomatoes 89

Filmposter A Private War

A Private War is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een van de meest gevierde oorlogscorrespondenten van deze tijd: de Britse Marie Colvin (Rosamund Pike).

A Private War is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een van de meest gevierde oorlogscorrespondenten van deze tijd: de Britse Marie Colvin (Rosamund Pike). Totaal onbevreesd en opstandig dringt ze door tot de kern van gewapende conflicten om de onderdrukten een stem te geven. Ze interviewt rebellenleiders en dictators en verliest het zicht aan een oog bij een granaataanval in Sri Lanka, waarna ze een kenmerkend ooglapje begint te dragen. De ellende waar ze mee geconfronteerd wordt, laat diepe sporen na in haar persoonlijke leven. Ondanks de grote offers die haar werk vraagt, blijft ze haar missie volgen om het ware oorlogsleed te tonen en samen met oorlogsfotograaf Paul Conroy (Jamie Dornan) begint ze aan de gevaarlijkste opdracht van hun leven in de belegerde Syrische stad Homs…

Regisseur A Private War

Matthew Heineman

Schrijvers A Private War

Arash Amel

Marie Brenner

Cast A Private War

Tom Hollander
Stanley Tucci
Rosamund Pike
Jamie Dornan
Alexandra Moen
Faye Marsay

Filmagenda van A Private War

Filmagenda deze week Deze week Week 29

A Private War draait helaas niet in de bioscoop

A Private War

Wil jij weten waar A Private War op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar A Private War draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

A Private War informatie

Benieuwd waar A Private War over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over A Private War. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies A Private War al heeft ontvangen.

A Private War trailer

Benieuwd of A Private War iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de A Private War jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij A Private War kunt kijken!