A Rainy Day In New York

Een romantische komedie over een jong stel wiens romantische trip naar New York een andere wending neemt dan ze hadden verwacht.

Bekijk trailer

A Rainy Day In New York

93 minuten Komedie 29-08-2019
Een romantische komedie over een jong stel wiens romantische trip naar New York een andere wending neemt dan ze hadden verwacht.

A Rainy Day In New York is Woody Allens vijftigste film als regisseur en scenarist. Met een sterrencast bestaande uit o.a. Timothée Chalamet, Elle Fanning, Selena Gomez, Jude Law, Diego Luna en Liev Schreiber, vertelt de romantische komedie het verhaal van een jong stel dat zich verheugt op een speciaal weekend in New York, weg van de universiteit waar ze allebei studeren. Maar dan verandert hun weekend in een ingewikkelde puinhoop. De film is de derde samenwerking tussen Allen en de vermaarde, met een Oscar bekroonde cameraman Vittorio Storaro.

Geregisseerd door

Woody Allen

Schrijvers

Woody Allen

Cast

Diego Luna
Suki Waterhouse
Timothée Chalamet
Elle Fanning
Liev Schreiber
Selena Gomez
Kelly Rohrbach

Bioscoopagenda van A Rainy Day In New York

Helaas draait A Rainy Day In New York niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 29-08-2019.

A Rainy Day In New York

Wil jij weten waar A Rainy Day In New York op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar A Rainy Day In New York draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

A Rainy Day In New York informatie

Benieuwd waar A Rainy Day In New York over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over A Rainy Day In New York. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies A Rainy Day In New York al heeft ontvangen.

A Rainy Day In New York trailer

Benieuwd of A Rainy Day In New York iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de A Rainy Day In New York jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij A Rainy Day In New York kunt kijken!