A Thousand Cuts (2011)

A Thousand Cuts

85 minuten Thriller 2011

Recensies A Thousand Cuts

MovieMeter: 1,75

Filmposter A Thousand Cuts

Een jonge regisseur heeft een aantal zeer succesvolle, gewelddadige horrorfilms op zijn naam staan. Hij wordt wakker in het huis van een man die op heftige wijze wraak wil nemen. De man wil wraak nemen op de regisseur, vanwege de dood van zijn dochter. Zijn dochter werd omgebracht op dezelfde manier als een slachtoffer in de eerste film van de regisseur.
Filmposter Filmposter A Thousand Cuts

Regisseur A Thousand Cuts

Charles Evered

Schrijvers A Thousand Cuts

Charles Evered

Eric Barr

Marty James

Cast A Thousand Cuts

Michael O'Keefe
Olesya Rulin
David Naughton
James Van Patten
Michael A. Newcomer

Filmagenda van A Thousand Cuts

A Thousand Cuts

Wil jij weten waar A Thousand Cuts op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar A Thousand Cuts draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

A Thousand Cuts informatie

Benieuwd waar A Thousand Cuts over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over A Thousand Cuts. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies A Thousand Cuts al heeft ontvangen.

A Thousand Cuts trailer

Benieuwd of A Thousand Cuts iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de A Thousand Cuts jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij A Thousand Cuts kunt kijken!