The Exam (2010)

The Exam

89 minuten Drama, Thriller 2010

Recensies The Exam

Filmposter The Exam

Het verhaal speelt zich af in 1957 in Boedapest. Er heerst een moorddadige paranoia van het stalinistisch bewind in het jaar na de mislukte contra-revolutie. Het onderdrukkend regime is op zoek naar gevaarlijke tegenstanders. De persoon die zonder zijn medeweten wordt getest op kerstavond is András Jung, een jonge officier die een dubbel leven leidt.
Filmposter Filmposter The Exam

Regisseur The Exam

Péter Bergendy

Schrijvers The Exam

Norbert Köbli

Cast The Exam

János Kulka
Péter Scherer
Zsolt Nagy
András Balogh

Alternatieve titels

A Vizsga

The Exam

Filmagenda van The Exam

The Exam

Wil jij weten waar The Exam op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Exam draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Exam informatie

Benieuwd waar The Exam over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Exam. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Exam al heeft ontvangen.

The Exam trailer

Benieuwd of The Exam iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Exam jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Exam kunt kijken!