AAFF: Best in the World (2024)

AAFF: Best in the World

57 minuten 21-06-2024
Kopenhagen, ooit het lichtend voorbeeld van een humane en open stad die voor iedereen betaalbaar was, is veranderd in een zeepbel die alleen toegankelijk is voor de rijken. Is Kopenhagen een voorloper van een ontwikkeling die andere steden nog in petto hebben of op vergelijkbare wijze al zijn begonnen? Deze confronterende documentaire kijkt verder dan het fotogenieke beeld van Kopenhagen als een van de beste steden ter wereld en onderzoekt de keerzijde van de transformatie die Kopenhagen de afgelopen decennia heeft ondergaan: van een door schulden geteisterde industriële stad naar een neoliberaal stedelijk landschap gevoed door goedkope leningen. . In gesprek met architecten, activisten en schrijvers maakt de film de balans op van de ontwikkeling van Kopenhagen en laat zien dat de leefbaarheid van de stad op het spel staat. De gevierde schrijver en filmmaker Hans Christian Post maakt de balans op van de evolutie van Kopenhagen door de ogen van architecten, activisten en schrijvers om te beoordelen wat er op het spel staat. Een waarschuwend verhaal voor steden over de hele wereld.

Regisseur AAFF: Best in the World

Onbekend

Schrijvers AAFF: Best in the World

Onbekend

Cast AAFF: Best in the World

Onbekend

AAFF: Best in the World

Wil jij weten waar AAFF: Best in the World op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar AAFF: Best in the World draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

AAFF: Best in the World informatie

Benieuwd waar AAFF: Best in the World over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over AAFF: Best in the World. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies AAFF: Best in the World al heeft ontvangen.

AAFF: Best in the World trailer

Benieuwd of AAFF: Best in the World iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de AAFF: Best in the World jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij AAFF: Best in the World kunt kijken!