Abba Fever - The Ultimate Abba Show

Abba Fever - The Ultimate Abba Show

100 minuten 07-07-2020

Recensies Abba Fever - The Ultimate Abba Show

DEZE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT Abba Fever: een ABBA-tribute act van wereldklasse! Met twee fantastische zangeressen als Agnetha en Frida en twee rasmuzikanten als Björn en Benny, aangevuld met een 5-koppige swingende liveband, zorgt Abba Fever voor een levensechte seventies-sfeer op iedere gelegenheid. Al meer dan 40 jaar lang trekt de muziek van ABBA alle generaties over de hele wereld de dansvloer op. Bij een show van Abba Fever is het dan ook een garantie dat iedereen regelrecht wordt teruggevoerd naar de seventies en weer ouderwets uit z’n dak gaat! 'Dancing Queen', 'Mamma Mia' en 'Waterloo': geen enkele ABBA-tophit wordt overgeslagen in deze concertshow en ook de echte ABBA-fans worden verrast met enkele vergeten, maar prachtige albumtracks. Iedereen zal de show van Abba Fever ervaren als een ware revival van een ABBA-concert. Abba Fever onderscheidt zich door de prachtige, handgemaakte kostuums en sfeervolle podiumaankleding inclusief een witte vleugel. De adembenemende stemmen van onze Agnetha en Frida zijn niet te onderscheiden van de echte ABBA-zangeressen. Dit alles maakt een show van Abba Fever tot een onvergetelijke meezingavond. Het is dan ook niet voor niets de beste Abba Tribute van Europa Zaal open vanaf 20.30 uur; show start om 21.00 uur. Kaarten kosten 15 euro in de voorverkoop; 18 euro aan de dagkassa. Let op: dit is een staand concert dus geen stoelen of krukken in de zaal!

Regisseur Abba Fever - The Ultimate Abba Show

Onbekend

Schrijvers Abba Fever - The Ultimate Abba Show

Onbekend

Cast Abba Fever - The Ultimate Abba Show

Onbekend

Bioscoopagenda van Abba Fever - The Ultimate Abba Show

Helaas draait Abba Fever - The Ultimate Abba Show niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 07-07-2020.

Abba Fever - The Ultimate Abba Show

Wil jij weten waar Abba Fever - The Ultimate Abba Show op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Abba Fever - The Ultimate Abba Show draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Abba Fever - The Ultimate Abba Show informatie

Benieuwd waar Abba Fever - The Ultimate Abba Show over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Abba Fever - The Ultimate Abba Show. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Abba Fever - The Ultimate Abba Show al heeft ontvangen.

Abba Fever - The Ultimate Abba Show trailer

Benieuwd of Abba Fever - The Ultimate Abba Show iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Abba Fever - The Ultimate Abba Show jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Abba Fever - The Ultimate Abba Show kunt kijken!