ABBA: The Movie - Special (2024)

ABBA: The Movie - Special

18-06-2024
De onlangs geremasterde film neemt je mee terug naar de hoogtijdagen van ABBA en de discomuziek in de jaren ’70, toen regisseur Lasse Hallström de immens populaire Australische tournee vastlegde. Met backstage beelden en volledige uitvoeringen van ABBA's grootste hits als Dancing Queen, SOS, Name Of The Game en Waterloo. Een zeldzame blik op de succesvolle band op het hoogtepunt van hun populariteit. Het subplot vertelt het verhaal van een country radio-dj die een interview met de band probeert te regelen. Als de deadline nadert, wordt het steeds meer een slapstickachtige mix van blunders en toevalligheden. De jonge dj heeft de taak om het felbegeerde interview voor elkaar te krijgen en ABBA’s toegewijde bodyguard doet er juist alles aan om dit te voorkomen. Dit fan event bevat exclusieve extra's, waaronder een blik achter de schermen bij het drukbezochte ABBA: Voyage concert in Londen, beelden van het ABBA Museum in Stockholm, tekstvideo's van hits en uiterst zeldzame backstage materiaal van de 1977 tour. Let op: deze film is Engels gesproken en Engels ondertiteld.

Regisseur ABBA: The Movie - Special

Lasse Hallström

Schrijvers ABBA: The Movie - Special

Onbekend

Cast ABBA: The Movie - Special

Anni-Frid Lyngstad
Benny Andersson
Björn Ulvaeus
Agnetha Fältskog
Robert Hughes
Stig Anderson

ABBA: The Movie - Special

Wil jij weten waar ABBA: The Movie - Special op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar ABBA: The Movie - Special draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

ABBA: The Movie - Special informatie

Benieuwd waar ABBA: The Movie - Special over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over ABBA: The Movie - Special. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies ABBA: The Movie - Special al heeft ontvangen.

ABBA: The Movie - Special trailer

Benieuwd of ABBA: The Movie - Special iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de ABBA: The Movie - Special jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij ABBA: The Movie - Special kunt kijken!