About Some Meaningless Events (1973)

About Some Meaningless Events

76 minuten 1973

Recensies About Some Meaningless Events

Een team van filmmakers dat op zoek is naar een thema, vraagt jonge inwoners van Casablanca naar hun verwachtingen en hun relatie met de Marokkaanse cinema. Een ontevreden havenarbeider doodt per ongeluk zijn baas. Wanneer ze getuige zijn van deze misdaad zijn ze geïnteresseerd in dit specifieke geval. Het onderzoek van de motieven zal hen ertoe aanzetten om hun conceptie van cinema en de rol van de kunstenaar in de samenleving opnieuw te bekijken.

Regisseur About Some Meaningless Events

Mostafa Derkaoui

Schrijvers About Some Meaningless Events

Mostafa Derkaoui

Cast About Some Meaningless Events

Salah Eddine Benmoussa
Nour Abdellatif
Mohamed Derham
Mostapha Dziri

Filmagenda van About Some Meaningless Events

About Some Meaningless Events

Wil jij weten waar About Some Meaningless Events op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar About Some Meaningless Events draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

About Some Meaningless Events informatie

Benieuwd waar About Some Meaningless Events over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over About Some Meaningless Events. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies About Some Meaningless Events al heeft ontvangen.

About Some Meaningless Events trailer

Benieuwd of About Some Meaningless Events iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de About Some Meaningless Events jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij About Some Meaningless Events kunt kijken!