https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/205627-8cb72cd2f59f25feb770a1946e00849fda79f9f6/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

The Offering (2022)

16

Bekijk trailer

The Offering

16
94 minuten 08-12-2022

Filmposter The Offering

In de hoop zich te verzoenen met zijn streng orthodox-joodse vader, keert Arthur na vijftien jaar samen met zijn zwangere vrouw terug naar huis. Hij heeft echter nog een geheime reden om zijn vader op te zoeken. Als in de kelder van het huis waar vader Saul het mortuarium van de gemeenschap runt een lijk wordt binnengebracht, blijkt daar een oude entiteit in te huizen. En deze kwaadaardige Abyzou - volgens de mythe verantwoordelijk voor miskramen en kindersterfte - blijkt sinistere plannen te hebben. De demon drijft iedereen tot het uiterste en zal ervoor zorgen dat sommigen meer verliezen dan hun alleen verstand.

Regisseur The Offering

Oliver Park

Schrijvers The Offering

Onbekend

Cast The Offering

Allan Corduner
Paul Kaye
Emily Wiseman
Jodie Jacobs
Nick Blood
Daniel Ben Zenon

The Offering

Wil jij weten waar The Offering op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Offering draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Offering informatie

Benieuwd waar The Offering over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Offering. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Offering al heeft ontvangen.

The Offering trailer

Benieuwd of The Offering iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Offering jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Offering kunt kijken!