Acusada


Bekijk trailer

Acusada

108 minuten Drama, Thriller 16-05-2019
De mooie, jonge Dolores is de enige die verdacht wordt van de moord op haar beste vriendin. Haar vrienden proberen alles om haar onschuld te bewijzen, maar als de zaak voorkomt, brengt Dolores zelf hun hele zaak in gevaar. Als de voor haar levensbepalende zaak vordert, ontwaakt een vreemde energie in haar die de familiebanden opschudt.

Geregisseerd door

Gonzalo Tobal

Schrijvers

Gonzalo Tobal

Ulises Porra

Cast

Gael García Bernal
Leonardo Sbaraglia
Daniel Fanego
Inés Estévez
Lali Espósito

Alternatieve titels

Acusada

The Accused

Bioscoopagenda van Acusada

Helaas draait Acusada niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 16-05-2019.

Acusada

Wil jij weten waar Acusada op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Acusada draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Acusada informatie

Benieuwd waar Acusada over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Acusada. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Acusada al heeft ontvangen.

Acusada trailer

Benieuwd of Acusada iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Acusada jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Acusada kunt kijken!