Adam

Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Adam

98 minuten 02-04-2020
Adam is de eerste featurefilm van regisseur Maryam Touzani, die ook het script schreef. Op ingetogen wijze toont ze twee vrouwen die elkaar een toekomst bieden. De zwangere, ongetrouwde Samia is op zoek naar een dak boven haar hoofd en klopt aan bij Abla, weduwe en alleenstaande moeder van de 8-jarige Warda. In eerste instantie blijft de deur voor Abla gesloten, maar geleidelijk vinden de vrouwen steeds meer steun bij elkaar. Ondertussen bakken ze in de bakkerij van Abla de heerlijkste Marokkaanse lekkernijen.

Geregisseerd door

Maryam Touzani

Schrijvers

Maryam Touzani

Cast

Lubna Azabal
Aziz Hattab
Douae Belkhaouda
Nisrin Erradi

Filmagenda van Adam

Adam

Wil jij weten waar Adam op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Adam draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Adam informatie

Benieuwd waar Adam over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Adam. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Adam al heeft ontvangen.

Adam trailer

Benieuwd of Adam iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Adam jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Adam kunt kijken!